CND Shellac Chic Shock The Collection

CND Shellac Chic Shock Collection hade äntligen dykt upp på Salongen när det var dags att byta färg senast. Svårt att välja bland allt det sockersöta? Inte då, jag tog allihop!

Fyra riktigt kritiga pasteller, inte favoritformulan att lacka med kan jag tänka mig men det blir ju snyggt när ett proffs gör det.

cnd shellac chic shock

I tur och ordning från tummen sett: Taffy, Gummi, Candied och Jellied. På högerhanden har jag mer fokus på mintiga Taffy, som lackats på pek- och långfingret.

Tror att Jellied är den snyggaste pastellgula jag sett! Gult är svårt i kritig formula, men det här är så nära perfektion man kan komma och skulle jag köra en hel manikyr i en av färgerna så blir det definitivt den.

 

CND Chic Shock Collection släpps både i Shellac och Vinylux. Jag tycker att den här typen av nyanser vinner på att ha en glossig finish så jag tippar på att de gör sig allra bäst i Shellac.

Känner mig nåt alldeles vansinnigt gullig om tassarna just nu kan jag säga.

 

5 Kommentarer
 1. Reiness
  Reiness says:

  ursäkta om detta låter oförskämt men har du en “uppdaterad” lista på vilka aktiva skönhetsbloggar du följer? :)

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Hej! I min RSS-läsare ligger just nu: Sublimt.se, sminkan.com, elinfagerberg.se, Hilde på Daisy Beauty, whinar.se, Jessicas sköna värld på Femina, skinwitch.blog, Kakan på Elle, Killer colours, Spindelsven, molkan.se. Jag är väldigt dålig på nyare bloggare som börjat de senaste åren, så det finns helt klart en lucka där :)

 2. Maria
  Maria says:

  Jag undrar när man tar bort shellack kan man ta bort det hemma. Och hur länge sitter det kvar ungefär. Jag har korta naglar. Mvh Maria.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Ja, du kan ta bort det hemma. Du gör som på salong, lägger en bit bomull med aceton på varje nagel och slår in tipparna med folie i 10-15 minuter. Sen har det löst upp sig och du kan skrapa av. Hållbarheten beror lite på naglarnas kvalitet och vad du utsätter dem för. Jag byter var tredje vecka, ibland har någon flisa hunnit gå men oftast ligger det ”fula” i att nageln i sig har vuxit och man får en stor glipa nertill mot nagelbandet.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.