IDUN Minerals Rich Night Cream

IDUN Minerals Rich Night Cream

IDUN Minerals Rich Night Cream, 329kr/50ml

Förra året tog svenska IDUN Minerals steget och lanserade hudvård. Deras filosofi kring makeupen gäller även här, det ska vara så snällt det bara går mot huden och passa även de riktigt känsliga.

Serien hittar du bl a hos Apoteket.

Jag har recenserat rengöringsmoussen tidigare här på bloggen. Gjorde åt min flaska häromdagen och ja, jag saknar den faktiskt så det får bli påfyllning snart.

Men nu ska vi prata nattkräm! IDUN Mineral Rich Night Cream beskrivs som en rik, mjukgörande nattkräm för extra näring och vård. Inga vidare krusiduller än så.

Jag är själv mest intresserad av aktiv och resultatinriktad hudvård, IDUN är väldigt basic. Så jag är alltså inte riktigt målgruppen.

Men en mjukgörande kräm som sista steg i rutinen behöver egentligen inte vara så avancerad. Det är i serumsteget som krutet ska läggas, tycker jag. Det räcker gott att jag blir just mjuk på ytan och gärna att krämen jobbar lite skyddande.

Om jag inte använder en mask över natten så kör jag nu alltid IDUN som sista steg för att ”låsa in” det goa som min hud fått efter tvätten.

Ibland använder jag den på morgonen också och smörjer in nån psoriasisfläck vid hårlinjen, eller kring fnasiga näsvingar. Funkar till lite allt möjligt.

Är ni nyfikna på att se mer av serien och/eller vill veta hur den funkar för en tjej på 20 så tycker jag ni ska kika in hos Rebecka som testat och utvärderat.

Har du testat IDUN Minerals nya hudvårdsserie?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.