IsaDora Beach Glow, face & body bronzing

Jag swatchade upp en del ur IsaDoras senaste lansering, Beach Glow face & body bronzing, på mina instastories (@lipgloss_bitch) tidigare i veckan.

Nu har jag hunnit testa produkterna också och tänkte dela med mig av lite tankar om vad som är värt att lägga pengarna på.

 

isadora beach glow

Ungefär såhär såg det ut när jag kladdade loss på Insta.

IsaDora brukar lansera en bronzingkollektion inför sommaren, och det finns alltid saker värda att titta närmare på. Deras Big Bronzing Powder är t ex extremt prisvärda och släpps även i år, 198kr.

Tanken att använda en lite mörkare foundation som bronzer på en blek hy är inte så tokig. Fast IsaDoras B.B Cream (159kr) tyckte jag var svårhanterlig. Ett pump ger för mycket produkt helt enkelt, slösigt förstås men bäddar också för att en ska råka blaffa på för mycket. Matchar din hudton nyansen så är detta ingen dum B.B Cream när den används som just sådan. Men akta dig när du pumpar igång. Först kom inget sen kom inget sen kom allt över mina bröst. Tror tyvärr jag har förstört den tröjan, så idka försiktighet.

Strobing Fluid Highlighter ”Bronze Glow”, 159kr, har samma pumpfunktion men jag klarade mig ifrån fadäser med denna. Här får vi bra med lyster, så pass att det känns lite tidigt på vårkanten för att jag ska kunna använda denna. Möjligen lite orange i tonen för mig också men den sparas så får vi se när sommaren är igång.

När jag swatchade upp produkterna så var det Bronzing Highlighting Stick som kändes som den stora vinnaren, 129kr. Enkel att använda och något mer neutral i tonen. Riktigt finmalt skimmer som jag tänkte mig skulle ge ett lagomt fuktmättat glow till mina kindben.

Ack så fel jag hade!

Påväg till bussen fick jag syn på mig själv i ett skyltfönster och hej på dig du lilla discokula. Väl uppe på kontoret tog jag mig en ordentlig titt i spegeln och borta var både nyans och glow, kvar fanns tusen glitterkorn som gnistrade loss i mitt ansikte. Alltså jag har inget emot glitter i sig, sålänge jag har applicerat det med flit och tänkt mig den effekten. Nu gick jag runt och kände mig dum hela dagen.

Bäst visade sig istället nya kombon av Face Sculptor vara, i Sun Glow får vi en matt och en skimrig bronzer och ett rouge som matchar perfekt. För 199kr! Matta bronzern och rouget kommer gå åt snabbare än bronzern med lyster i, men den kommer vara fin under sommarmånaderna och i morse uptäckte jag hur fint det var att lägga lite av den på ögonlocken.

Så sammanfattningsvis är det Face Sculptor jag vill rekommendera och Strobing Fluiden är tjusig om du gillar den lite glammigare bronziga looken. Bronzing Highlighting Stick däremot är att kasta pengar i sjön.

 

 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.