De tog slut!

Då var det dags för ett inlägg i kategorin Den tog slut! igen, alltid lika tillfredsställande.

Hylamide SubQ Eyes, ja vad ska man säga. Här har vi den senaste tömda flaska och jag har hunnit börja på min fjärde nu. Min recension hittar du här. Köpa igen? Ja, varför bryta ett vinnande koncept liksom.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Crème, ja nu fick jag tillfälle att återkomma till den här lite tidigare än tänkt – krämen har skurit sig så den åker i soporna trots att jag har nästan hälften kvar.

Jag var lite småbesviken på Oles nya banankräm när jag först testade den. Den här gula tonen ger mig inte den krispiga lite uppljusande effekten jag hoppats på, utan mörkade snarare ner ögonområdet något. Läs gärna mitt första inlägg om krämen

Men detta är enbart något som jag märker av när jag är omejkad så jag har kunnat testa vidare för att se hur Banan Bright Eye gör sig som ögonkräm i övrigt. Och den är helt ok. Skön när jag behöver något rikare, gör huden smidigare när jag är torr och funkar fint under concealer. Men drygt tre månader efter att jag öppnade burken så såg jag att den skurit sig och det kändes allt annat än fräscht. Köpa igen? Nej

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Shower Gel är en ganska basic duschgel, rätt typisk TBS. Jag föll för doften. Jag ska egentligen helst hålla mig till duscholjor, men det blir lite tradigt i längden så jag varvar med något löddrande och väldoftande ibland för att inte tråkas ihjäl. Köpa igen? Tror doften var en limited edition

Estée Lauder Sumptous Mascara, började sina precis lagom tills det var dags för mig att byta. Jag håller mig till 3-4 månader. Det släpps uppföljare till denna då och då, men originalet är fortfarande bäst. Köpa igen? absolut!

Skin Regimen 15.0 vit C-booster, en 30-dagars behandling med 15% c-vitamin. Man mixar ihop och kör sen boostern som en kur. Det är smart att man får tömma i den aktiva ingrediensen själv, c-vitamin är instabilt och förlorar sin effekt allteftersom. Min hy svarar bra på c-vitamin överlag och jag använder det regelbundet, så lite svårt att säga vilken effekt jag fick just av Skin Regimens. Men jag trivdes jättebra med den, så lätt och skön i formulan. Går snabbt in och känns sen inte på huden. Köpa igen? Ja, jag kan tänka mig att köra denna som kur igen, till nästa vår kanske.

Lumene Natural Glow Fluid Foundation. Jag hade med min förra flaska i senaste inlägget med empties, har inte hunnit göra åt en ny men tappade denna i golvet så pumpmekanismen gick sönder. Har kört nån vecka nu med att klabba direkt ur flaskan, men det är både meckigt och okul så den får åka. Köpa igen? det har jag redan gjort

Björn Axén Dry Shampoo Sweet Blossom var sist ut att göras åt av de tre nya som lanserades. Ett torrschampo som smidigt fräschar upp, doftar härligt men är lite odrygt. Köpa igen? Ja, när jag vill ha lite ombyte från budgetfavvon Batiste. Men tror att jag väljer doften Sunny Grape.

 

 

 

2 Kommentarer
  1. Anna
    Anna says:

    Cherry Blossom har iaf varit i det ordinarie sortimentet, men det kom en med en touch av jordgubbe för ett tag sedan. Kanske är den varianten du har?

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.