L’Oréal Paradise Extatic Mascara Waterproof

L’Oréal Paradise Extatic Mascara Waterproof

 

L’Oréal Paradise Extatic Mascara Waterproof, 139kr

Jag testade originalet när den släpptes i höstas, känns som att det var den mest hypade mascaran på år och dar.

Och jag gillade! Det som drog ner betyget en aning var att bortsen gott kunde smalnat av lite i tippen, för finlirets skull, men å andra sidan så ger midjan mig en jättefin fransrad så man får ta det onda med det goda.

Ja, och sen hade jag – som typ alla andra – problem med att formulan snabbt blev kladdig och sen torr. En väldigt bra mascara för volymälskaren, men inte så m y c k e t mascara. Tur då att den är billig.

Nu har det alltså kommit en vattenfast variant. Mycket är likt, borsten är densamma, priset likaså. Man får inte riktigt lika maffig volym, men min erfarenhet är att man tummar på förmågan att faktiskt vara riktigt vattenfast om man har stort fokus på volym också.

Nu vill jag ändå säga att det går fint att bygga hyfsad volym med L’Oréal Paradise Extatic Waterproof, jag blev överraskad!

Jag får fin form och böjer jag fransarna innan så har de faktiskt en hel del kurva kvar när jag tvättat av mig. Så det här är nog en mascara för er som ständigt letar efter något som ”håller böjen”.

Älskar svärtan också. Och hållbarheten, som ju förstås är viktigast när jag testar vattenfast. Jag har svettats, storbölat och fått regn på mig utan att det har varit några problem. Detta är en mascara som kräver sin remover. Stå inte med något halvdant och slit.

Jag hade önskat att man uppdaterat hylsan litegrann. Det kan inte ha gått L’Oréal förbi att så många reagerat på att Paradise Extatic torkar ihop snabbt.

I den vattenfasta modellen hade jag gärna sett en fas strax under mynningen där mascaran dras av litegrann när man drar ut borsten. Den vattenfasta formulan kommer upp som i små geléklumpar och lägger dig kring öppningen efter bara ett par användningar.

Men för 139kr? Nej, svårt att hitta något bättre.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

 

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.