Philips Pedi Advanced

Philips Pedi Advanced, 749kr

Jag fick hem Philips nya Pedi Advanced häromdagen, läget kunde inte vara mer perfekt och jag blev sugen på att börja testa direkt.

Detta är en uppladdningsbar elektronisk fotfil som på bara några minuter ger lena och mjuka fötter.

 

Philips Pedi Advanced

Handtaget är greppvänligt, ja hela manicken känns nätt tycker jag.

Testade igårkväll och det tog ingen direkt tid att luska ut hur jag skulle hantera den. Philips Pedi Advanced kan användas i våtutrymmen så det funkar att hålla till i badrummet och fixa när man ändå ska duscha t ex. Jag satt i soffan med en handduk under fötterna bara.

Jag visade upp filen på mina instastories (@lipgloss_bitch) igår och fick direkt ett antal DM med frågor om jag kunde jämföra med den som Scholl släppte för några år sen. Många har säkert testat den eller åtminstone sett någon reklamsnutt, det är som en roterande rulle som man drar under fötterna.

Och kortfattat så kan jag väl säga att jag aldrig föll för den. Tror jag har använt min typ tre gånger. Jag upplevde den som tung och svårhanterlig, lite läskig om jag ska vara ärlig. Säkert en vanesak men jag drog mig för att använda den så den ligger bortglömd i en låda i badrummet här hemma.

 

Philips Pedi Advanced har en rund platta som roterar och polerar bort förhårdnader och torr hud. Det är smidigt, går snabbt och känns skonsamt.

Den rundade kanten är i samma stuk som själva plattan, så den kan man använda för att komma åt mindre förhårdnader och kanter kring stortånageln t ex. Gillar att man kan köra sånt riktigt finlir och då slipper utsätta huden runt om som kanske inte behöver behandlas alls.

Efter ett första test har jag bara positivt att komma med faktiskt. Fötterna är lena och goa och det kommer inte kännas som något besvär att dra fram manicken på nytt när det är dags att fixa hälarna igen. Skönt!

Philips Pedi Advanced säljs bl a hos Media Markt och Ellos.

 


 

2 Kommentarer
 1. Karin - Mysecretpassions
  Karin - Mysecretpassions says:

  Låter som något jag behöver testa. Har en scholl och gillar den inte alls. Tycker det tar alldeles för lång tid med den jag har då den inte tar bort så mycket torrt och hårt alls. Känns mer som att den polerar lite i kanterna typ. Skulle behöva något som är effektivare men fortfarande smidigt och denna apparat verkar ha det.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Upplever Philips som mer ”nätt” i handen och jag har bättre kontroll, känns mycket säkrare och mer användarvänlig än Scholls. Jag har inga stora besvär med förhårdnader så jag kan inte säga riktigt hur bra den biter om man har mer, men man kommer åt väldigt bra och jag uppskattar särskilt att man kan använda kanten till mindre områden.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.