Glossier Cloud Paint

glossier cloud paint

Ni läste kanske min recension av Glossier Invisible Shield häromveckan? Om inte så klicka er dit, där finns info om produkten och vad jag tycker om den förstås, men också lite tankar om märket och hypen.

Idag tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på de gölliga små färgtuberna Cloud Paint.

Här känner jag att Glossier träffar helt rätt. Ett busenkelt krämrouge som går att byggas i intensitet. Torkar inte ner helt matt men har inte heller någon typisk krämig finish utan känns mest lätt och härligt.

Jag har Dusk och Puff i min ägo. Jag föll hårt för formulan direkt, men färgmässigt så kommer de här kommer att passa mig ännu bättre när jag blir lite blekare igen i höst. Jag är lite för golden för Dusk som jag tänker mig mer som en contouringnyans för oss som är ljusa i huden.

Puff är ju sötare än söt, jag tänker verkligen så varje gång jag ser någon sporta den här färgen. Det är sött! Det kommer definitivt bli minst en färg till för min del när jag beställer nästa gång.

Glossier Cloud Paint kostar 160kr st men de säljs också i duo för 280kr, så vill man prova fler går det att spara en liten peng.

Har du hunnit testa något från Glossier?

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.