Marc Jacobs Eye-Conic ”Fantascene”

marc jacobs eye-conic fantascene

Jag har suktat en hel del efter minikollektionen som Marc Jacobs släppte inför sommaren, särskilt ögonskuggepaletten Fantascene. Men den rök ju fortare än kvickt förstås, jag är verkligen inte särskilt unik i min smak hörni.

Hursom, plötsligt fick Sephora påfyllning och jag kunde norpa mig ett exemplar i webshopen förra veckan. Hurra!

 

Jag har inte testat så jättemycket av Marc Jacobs makeup tidigare, och ingenting alls av ögonskuggorna. Men Eye-Conic paletterna är ju SÅ galet sleeka och snygga, kan absolut tänka mig att bygga upp en liten samling.

Har du testa dem?

 

Paletter måste ju förstås swatchas upp!

I tur och ordning: Flesh, Covets, Fantasy, She said, Meet ya, For more och On the dance floor.

Marc Jacobs Eye-Conic Fantascene är en limited edition och paletterna ligger på 485kr.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.