Zoeva Caramel Melange Palette, After Taste

zoega caramel melange

After Taste tyckte jag stod ut litegrann i Zoeva Caramel Melange Palette. Men när jag skulle testa den i en makeup första gången så blev jag lite paff ändå över hur apelsinig den blir på. Efter att ha lagt en bas av Wax Paper och sen After Taste i globlinjen så visste jag inte riktigt hur jag skulle gå vidare utan drog på lite mer bara.

Visst blir man helt glad av nyansen?

Jag swatchade upp Caramel Melange för någon månad sen, ta gärna en titt på det inlägget om du vill se mer av paletten.

Zoeva är ett prisvänligt märke som hittas hos Sephora.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.