Buxom Plumpline Lip Liner

Har ni testat Buxom Plumpline Lip Liners? Jag har tre i min ägo nu och är svårt förtjust!

Det här är en lite tjockare penna anpassad för att måla in hela läppen. Jag tycker inte att jag får någon plumpingeffekt, och det hade jag väl faktiskt inte heller väntat mig att den här formulan skulle kunna ge.

Färgen glider på fint för att vara såpass matt, pennformen gör det  lätt att få en snygg kontur trots att det är så pigmentrikt och hållbarheten är super. I andra änden finns en pensel som kan användas för att blenda lite om man känner att det behövs. Eller för att smeta på nåt glossigt att toppa till finishen med kanske?

 

 

Den här bilden la jag upp på Instagram i våras (@lipgloss_bitch), Scandalous heter snyggingen.

Buxom finns hos Kicks och Plumpline Lip Liner kostar 225kr.

 

 

 

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.