Glossier Lash Slick Mascara

 

glossier lash slick

Glossier Lash Slick, 160kr

Jag fortsätter att beta av en del av Glossiers sortiment och nu har turen kommit till mascaran Lash Slick.

Här tycker jag att vi har det perfekta exemplet på min grundkänsla för märket. Stick inte ut, var sval, fräsch, glad och naturlig – men alltid väldans snygg förstås! No makeup makeup för den trendkänsliga.

Lash Slick ger liksom ingen effekt, lite svärta, möjligen en gnutta form.

En mascara för dem som redan har b e g å v a t s.

 

Jag får jobba på bra med lager på lager på lager för att få till något alls.

Glossier menar förstås att mascaran ska ge just ett naturligt resultat, lååånga fransar utan att det ser fejk ut, en borste som kammar igenom fransarna för snygg form och en formula som absolut inte klumpar.

Mina fransar får svärtan men trots flera lager knappt någon synbar extra längd/form/volym.

Lash Slick beskrivs som vattenresistent och här tycker jag att man håller vad man lovar. Trots svettvärme som löser upp det mesta så håller sig mascaran riktigt bra på plats under dagen. Lite skugga längs franskanten när det är dags att tvätta av, men det är mer än ok en sånhär sommar.

LipGloss Bitch ger betyget: 2

Mascaran tycker jag som ni förstår att man kan hoppa över, här har jag recenserat Cloud Paint och Invisible Shield.

 

4 Kommentarer
 1. sparris
  sparris says:

  Som andra gånger när du lämnat ganska negativa(?) recensioner av en mascara så känns det exakt som en produkt för mig. Känns som det jag vill ha är precis tvärtom mot vad de flesta önskar haha. Ska absolut prova denna. :)

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  Bra! Då kan jag känna att jag hamnar rätt när jag recenserar, vill ju gärna att det ska vara tydligt vilka egenskaper som gör att ett betyg blir lågt.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.