Maybelline Superstay 24H Full Coverage Foundation

Maybelline Superstay 24H Full Coverage Foundation

Maybelline Superstay 24H Full Coverage Foundation, 169kr

Superstay kanske ni känner igen sen tidigare, nu kommer en uppdaterad version från Maybelline.

Superstay 24H Full Coverage Foundation är skapad för dem som vill ha bra med täckning och ett matt resultat som håller hela dagen lång. Jag är inte huvudmålgrupp men blev ändå nyfiken på att testa, ibland gillar jag att smäcka på ett mer rejält underlag när jag sminkar mig.

Min 41-åriga blandhy gillar annars glow, och ser nog allt bäst ut i lätt till medeltäckning.

Maybellines foundation kommer i snåla 6 nyanser, och det är tydligt att de är ett märke som främst riktar sig till vita personer. Jag är blek, men bara min lätt varma ton som jag fått i sommar räcker för att jag ska hamna på steg 3 i nyansskalan.

Det här är en foundation med hög täckning, för mig fungerar det bäst att applicera den med fuktad svamp.

Första testet (applicerat med fingrarna) tyckte jag blev så himla matt att jag inte ville pudra över. Annars brukar jag åtminstone svepa en gnutta över för att fixera. Men nu kändes det som att det skulle bli alldeles för mycket, och jag hade inte tid/lust att mejka om mig. Vid lunch hade basen separerat i t-zonen. Lagt sig tillrätta i små pölar i porerna. Nog för att det är där jag kan bli blank under dagen men det här var något extra.

Så första intrycket var inte toppen precis. När jag gav den en ny chans så applicerade jag lite mer sparsamt och toppade med puder. Då fick jag en bas som var matt och höll sig på plats som den skulle hela dagen. Även om den blev mindre matt (vilket jag bara tyckte gjorde det hela snyggare), allteftersom.

Det kan med andra ord vara värt att testa loss litegrann om ditt förstahandsval när det kommer till appliceringsmetod inte funkar helt hundra.

Maybelline Superstay 24H Full Coverage Foundation ger ovanligt snygg finish för att vara så pass täckande, även på en hy som är 40+. Men är det just det hållbart matta man är ute efter så tror jag inte det här är rätt val för en fetare hy.

Priset kan väl å andra sidan tänkas väga upp för en hel del.

LipGloss Bitch ger betyget: 3

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.