Apoliva Fresh Deodorant

Apoliva Fresh Deodorant

Apoliva Fresh Deodorant, 49kr på Apoteket.

Jag har till och från problem med kliiga och smärtande armhålor. Särskilt i perioder då jag rakat mig. Huden blir irriterad och det kan som spänna och värka en del.

Problemen började efter att jag fått en kraftig reaktion mot en s.k naturlig deo. Rätt många år sen nu, men det är fortfarande lika ”spännande” att se vad som funkar i armhålan och inte efter den där fadäsen.

Jag är inte känslig, eller minsta rädd för, aluminium i deodoranter. Nu innehåller inte Apoliva Fresh Deodorant aluminium, men jag köpte den för att den är parfym- och alkoholfri. Här finns också vårdande sheasmör och deon är uttalat framtaget för just känslig hud.

Deon ska motverka uppkomsten av dålig lukt och vara effektiv i 24 timmar.

Aluminiumfria deos är sämre på att hålla huden torr, det får man acceptera bara. En vanlig dag på kontoret blir jag på sin höjd lite fuktig, men jag skulle inte känna mig helt säker om jag är på språng eller ska iväg på nåt som känns lite viktigare.

Det sköna är att jag inte känner av själva deon mot huden alls. Men är jag irriterad så lindrar den snarare, säkert sheasmöret som gör sitt där.

Men det där med att Apoliva Fresh Deodorant skulle motverka dålig lukt är en sanning med modifikation. Jag luktar inte svett om jag svettas. Men stoppar jag näsan i armhålan så finns där en inte särskilt angenäm ton av blöt tvätt som glömts bort i maskinen och blivit sur.

LipGloss Bitch ger betyget: 3

Detta är en deo som enligt mig står sig hyfsat i jämförelse med andra i samma genre. Så testa om du är känslig och letar efter nåt nytt!

Har man inga särskilda problem med parfymerat eller aluminium så finns det däremot inga anledningar att köpa.

1 svara
 1. C
  C says:

  Hej!

  Minns att jag läste din blogg för massor med år sedan (typ 10!) och hittade nu tillbaka, kul!
  Jag är väligt nyfiken på en uppdatering av Philips IPL då jag själv går och funderar på om det verkligen är värt pengarna. Vad säger du?

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.