Cien Pure Cleansing Mask

Cien Pure Cleansing Mask

Cien Pure Cleansing Mask hittar man hos Lidl och här pratar vi billigare än billigt. För 8kr får du två påsar djuprengörande mask som passar normal och kombinerad hy bäst.

Masken appliceras på rengjord hy och ska verka i 10-15 minuter innan den sköljs av med ljummet vatten. Används 1-2 ggr i veckan.

Jag kör 2-3 ggr i veckan, men använder den bara i t-zonen där jag är fetare i hyn och lättare får orenheter. På bilden nedan gör jag min veckobehandling kan man säga, mellan dem är det främst näsan och nån plita som får sig en klutt.

Masken innehåller bl a zink och kaolin, ger en mild exfoliering och tar hand om överflödigt fett och annat skräp som samlas.

Man kan inte göra sina porer mindre, vi får de vi får. Men exfoliering och djuprengöring gör sitt till rent utseendemässigt. Porerna ser helt enkelt tightare ut. Sen vill jag gärna balansera näsan, den blir snabbt blank och nästan lite svartprickig om jag inte håller efter. Det behövs absolut inget fancy smänchy till det, utan en basic lermask i klassiskt snitt duger finfint.

Cien Pure Cleansing Mask är verkligen ett budgetkap. Jag får ut fyra användningar (t-zon) per påse, det blir 1 liten krona per gång det.

Formulan är krämig och lättapplicerad. Den halvtorkar medan den verkar så det här kan vara ett bra alternativ för dem som tycker att det känns obehagligt med lermasker som stelnar. Det är inget bök med att skölja av den heller. Sen e man mjuk, len och ren!

 

13 Kommentarer
 1. D
  D says:

  Såg dig på stan i lördags nära restaurangen Rosegarden. Vågade inte komma fram men säger det här istället att jag verkligen tycker om din blogg :-) ❤️ Den är underhållande och du kommer med bra och ärliga tips ❣️

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Redan existerande svarta porisar tycker jag oftast att man behöver trycka för att få bukt med. Men jag använder den här specifikt på näsan och så just för att slippa dem, och det funkar super.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.