De tog slut! Ett nytt gäng till till sopsorteingen

 

De tog slut

 

Här har vi sex nyligen tömda flarror och burkar påväg till sopsorteringen. Snabb summering:

Rituals Ritual of Hammam duschmousse köptes under den extrema sommarvärmen och svalkade verkligen både kropp och sinne. Eucalyptus ftw! Köpa igen? Absolut

Peter Thomas Roth Camu Camu Vitamin C Brightening Cleansing Powder. Den här har jag haft på hyllan i en evighet. Ett pulver som skummas upp litegrann när man tillsätter vatten. Ger en djuprengöring och exfoliering på samma gång. Det här är inget alternativ som daglig rengöring för min del så det har tagit så jäkla lång tid att få slut på flaskan. Men det är ju en torr produkt så den har hållt sig fräsch. Att själv få tillsätta vattnet är säkert smart ur flera hänseenden, men det passar inte riktigt mig. Det är inte ofta man får tillfälle att säga det, men här är det för generöst med produkt – mindre förpackningar tack. Köpa igen? Nej

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask, recenseras här. Mm, som jag gillar den här masken. Men även i detta fall så är burken faktiskt lite väl generös, åtminstone om en tycker om att växla lite mellan olika behandlingar där hemma. Saker kan inte stå hur länge som helst. Köpa igen? Ja, jag har sett att det finns div kit med PTRs masker i mindre förpackningar så det kan jag nog komma att slå till på framöver.

Living Proof frizz, schampo och balsam. Mitt hår är egentligen inte frissigt, men slingat och det tycker jag särskilt att balsamet har funkat kanonbra för. Gillar det jag testat från Living Proof överlag måste jag säga. Den här duon fick jag i en sommarpresent av en kund, så gulligt! Köpa igen? Ja

NIOD Neck Elasticity Catalyst. Det här är en rätt maffig gel som ska strama upp hak- och halspartiet. Till en början var jag flitig med användandet och upplevde ganska snart en ”förbättring”, huden blev smidigare och lite mer tight. Att jag så snabbt märkte skillnad beror helt säkert på att området plötsligt fick en daglig fokuserad massage som förstås ökar blodcirkulationen och dränerar. Sen kände jag att det ibland gjorde att jag svettades mer om halsen och så blev den där gelén stående. Nu har jag gjort åt det sista här i höst och jag känner väl att jag fortfarande vill ha en produkt som fokuserar på det här området, men NIODs är nog i ärlighetens namn lite för kladdig för mig. Köpa igen? Hm, tveksam

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.