Den tog slut! Årets första gäng

Tänkte vi skulle ta en titt på några av mina senaste empties, en del har stått tomma på hyllan ett tag medan annat gick åt i dagarna.

Den tog slut

Först ut har vi Elemis ProCollagen Marine Cream. Det här är så dubbelt för mig. Jag tycker å ena sidan att priset är galet för en dagkräm, det är ju inte det steget som verkligen kan göra skillnad i ens hudvårdsrutin. Å andra sidan är det den mest behagliga dagkräm jag sprungit på och jag saknar verkligen när den är slut. Så nu har jag tömt en tredje burk här trots att jag provoceras av priset. Jag har haft lite tur dock och snubblat på vältajmade kampanjer med 30% rabatt när suget blivit stort. Köpa igen? Mm, det lär nog bli så.

Esse Sensitive Eye Cream (recenseras här). Jag fick ut exakt 2 månader av den här ögonkrämen och det känns snålt. Formulan är skön och så när man är torr och/ eller känslig. Men jag vill ha ut mer känner jag, lite piggelineffekt såhär efter 40. Köpa igen? Nej

Lumene Natural Glow Fluid Foundation (recenseras här). När jag hade gjort åt min första flaska så skrev jag att jag nog ville omvärdera mitt ursprungliga betyg och höja upp från en fyra till en femma. Och förtjusningen håller i sig, köpte påfyllning så snart jag märkte av att det inte var riktigt samma tryck i pumpen längre för man vill ju inte stå utan. Älskar! Köpa igen? Absolut

Hylamide SubQ Eyes ja nu blir det idel upprepningar här. Vad ska man säga när fjärde flaskan gått åt? Jag testar annat emellanåt men det tar inte många dagar innan jag saknar och börjar sträcka mig efter Hylamide igen. Bäst helt enkelt. Köpa igen? Ja

Sist ut för den här gången har vi Clarins Gentle Foaming Cleanser with Cottonseed. Så härlig rengöring om man som jag gillar krämigt löddrande och väldoftande saker. Dryg, klassisk, effektiv och härlig. Köpa igen? Det har jag redan gjort

Vad har du gjort åt och köpt påfyllning av på sistone?

 

4 Kommentarer
 1. Malin H
  Malin H says:

  Det här är ju favoritinläggen, när man verkligen får veta vad som funkar, saker som köps om och om igen, det tycker jag är jättekul att se/läsa.

  Svara
 2. Lotta L
  Lotta L says:

  Håller med! Gillar också dessa inlägg.
  För tillfället kommer jag inte på något jag gör slut på hela tiden mer än Garnier ögonmakeupremover. Billig och bra. Ja förresten även Lidl rengöringslotion. Ännu billigare, he he, men faktiskt bra. Använder som första rengöring istället för olja, både jag och dottern.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.