IT Cosmetics Superhero Mascara

It Cosmetics superhero mascara

IT Cosmetics lanserades hos KICKS någongång i höstas och Superhero Mascara är en av produkterna som jag hört gott om sen tidigare.

Man har ju hunnit testa en och annan mascara i sina dar. Men eftersom släppen så sällan har något nytt att bidra med nuförtiden så provar jag i regel bara nya varianter om de kommer hem till mig i ett pressutskick. När jag köper mascara själv så håller jag mig till mina säkra kort. Med undantag för just denna då. Jag var för nyfiken för att låta bli.

IT Cosmetics Superhero Mascara kostar 265kr och lyckas med konststycket att både ge fantastisk längd, volym och lyft.

Det här är inget för dem som vill ha en naturlig look på fransarna, men a l l t för oss som gillar att  smacka på!

Ni vet alla de där mascarorna som hävdar att de ger samma schwung som lösfrallor, de kan liksom slänga sig i väggen i jämförelse med ITs.

Det som imponerar mig mest är hur bra den sitter på plats och att den – trots att man lätt kan få till en så pass maffig coating av fransarna – inte tynger utan lyfter mina rakisar kanonfint. Kan ibland se en liten antydan till smul när det är dags att tvätta av, men inte i närheten av vad jag nog annars väntar mig av en mascara som bygger bra.

Jag har använt Superhero i ca två månader nu och det märks på krämen att den sätter sig med tiden. Nu måste jag torka av borsten om jag ska kunna få till en någorlunda lättsam vardagslook, mascaran är som gjord för överdrifter såhär på sluttampen.

Så, sammanfattningsvis så får vi säga att det här inte är någon mascara för alla. Men gillar man när fransarna dominerar så blir det knappast bättre än såhär.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

 

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.