Davines SOLU Sea Salt Scrub Cleanser – och andra hårfavoriter

Davines Essential Haircare Solu Sea Salt Scrub Cleanser

Davines Essential Haircare Solu Sea Salt Scrub Cleanser, 289kr/250ml (finns hos Hudoteket t ex).

Det här är en riktig godbit för alla som gillar att djuprengöra hårbotten. När jag berättar om den för folk så brukar jag säga att den får mig att rysa så tårna krullar sig. Ja, lite överdrivet kanske, men ni vet den där känslan när man tillslut kommer åt där det kliar, ja n å g o t åt det hållet pratar vi faktiskt om här.

Davines Sea Salt Scrub Cleanser har små korn som på ett extremt behagligt vis masserar loss och salt som luckrar upp sånt där uppbyggt gammalt bös. Urskönt om man som jag har en allmänt stökig hårbotten som flagar eller använder stylingprodukter som kan vara lurigt att få ur ordentligt med en vanlig schamponering.

Jag tvättar mitt hår varannan dag och använder denna kanske var 3e eller 4e gång. Passar nog inte de allra torraste av hår men annars vågar jag nog rekommendera den till de flesta, jag är helsåld.

kevin murphy autumn angel

Om jag inte minns fel så tror jag att det finns fem nyanser av Kevin Murphys behandlingar i Angel-serien. Autumn Angel har nyansen Apricot Rosé och min frisör rekommenderade den när jag fixade håret senast.

Kevin Murphy Autumn Angel, 269kr/250ml (finns bl a hos Lyko) är en inpackning som vårdar och snabbt boostar nyansen – man behöver inte ha den i mer än några minuter och det är ingen fara om man är lite slarvig för den biter inte tag som färgbomber kan göra.

Jag har lite ljusa slingor kvar i håret sen i våras och de får en roséguldig ton som jag älskar. Övriga håret som är mörkt får ingen nyans direkt utan mest en boost och lyster.

Är man blond så kan man få till väldigt tjusiga pastelliga nyanser med de här inpackningarna, men även vi med mörkare hår kan få en snygg effekt. Jag använder Autumn Angel efter varannan tvätt, nu är det en månad sen jag var hos frissan men färgen ser i princip lika fräsch ut som då, så det här var ett perfekt köp.

Living Proof Full Dry Volume Blast, 238ml/279kr (finns bl a hos Bangerhead)

Jag har redigt platt och trist hår, sen hjälper det ju inte att jag är lat också. V i l l absolut ha snyggt hår, men det får helst inte ta någon tid att fixa till det.

Här kommer Living Proof in i bilden som den perfekta kamraten. Skaka, mista lite över frippan, fluffa lite med fingrarna och wowsa! här vare volyyyym.

Sen undrar jag om det finns någon hårprodukt som luktar lika gott?

Vad använder ni för att fixa håret? Har ni jobbat in några säkra kort under åren eller sprungit på något nytt bra, jag vill veta allt!

 

2 Kommentarer
  1. Lina
    Lina says:

    Åh, är supernyfiken på den där skrubben! Blir nog att klicka hem snart :) Kör Olaplex schampo, något balsam från Apoteket och Lee Staffords kokosinpackning för tillfället, är inte så jättebra på att testa nytt just för håret men de produkterna fungerar finfint tycker jag! Sen alltid Batiste (eller Dryclean om jag vill festa till det lite) mellan tvättarna <3

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.