De tog slut! nr2

Då var det dags att summera ett nytt gäng med empties. En salig blandning av saker jag gillar skarpt, men det betyder ju inte alltid att de köps igen.

De tog slut, andra gänget för året.

L’Oréal Eye & Lip Express Make-Up Remover. Perfekt att ta till på välsittande läppfärg! Annars använder jag den främst till mascara om jag inte har så mkt mer smink att tvätta av och inte behöver min cleansing balm. Bra pris och lättillgänglig dessutom. Köpa igen? Ja

Cremorlab Gentle Foaming Cleanser, recenseras här. En trevlig rengöring som ändå blev stående på hyllan ett tag. Tog fram den igen just för att faktiskt göra åt den och mitt ursprungliga omdöme står sig rätt bra. Köpa igen? Nej, det tror jag inte

Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder. Jag har älskat detta puder sen första testet. Det ger en så himla fin lite blurrande, sammetslen finish. Sätter makeupen perfekt och ger aldrig något kakigt eller trist resultat om jag behöver bättra på under dagen eller är lite torrare än vanligt. Köpa igen? Absolut!

The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane. Kan folk leva utan denna under vinterhalvåret? Jag kan det då inte. Använder den som mjukgörande och fuktgivande serum, ger fint skydd och välbehövlig boost i kylan. Funkar på frissigt hår, nariga läppar och irriterade psoriasisfläckar också. Billig liten hjälte dessutom. Köpa igen? Och igen, och igen!

Elemis Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk. Det här var ett arbetsprov som jag nästan inte ville börja testa. Priset låg på 470kr och jag kunde knappt tro mina ögon. Det grämer mig lite att duschkrämen är bättre än alla andra, det händer faktiskt något med hudstrukturen över tiden. Jag tror att priset sjunkit en hundralapp sen lanseringen och man får 300 rätt dryga ml för pengen. Men det är forfarande dyrt. Köpa igen? Bara om jag trillar på någon redigt go rabatt och känner mig unnig

HH Simonsen Wet Brush. Nja, en hårborste ”tar väl inte slut” direkt. Men häromdagen upptäckte jag att ett flertal av pluttarna längst ut försvunnit så nu river den mig som fasen och så kan vi ju inte ha det. Köpa igen? Vet inte, gillar borstar som funkar i vått hår men har aldrig brytt mig om vad det är för märke eller så utan lär väl haffa första bästa om jag ska va ärlig.

Vad har du gjort åt på sistone? Kommer du köpa påfyllning eller leta vidare?

2 Kommentarer
 1. Hanne
  Hanne says:

  Angående LHs puder har jag hört att det inte är många gram för pengarna. Har du några planer på att prova fentys eller too faceds puder? :)

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   9 gram står det på burken. Too Faced lockar inte mig så mycket personligen men Fentys kan jag nog tänka mig att testa :)

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.