Maybelline Snapscara Mascara

Maybelline Snapscara Mascara, 139kr

Maybellines senaste mascara beskrivs som något okomplicerat som både appliceras och tvättas av med ett snap. Tycker det är en lite konstig pitch, men vad vet jag, det kanske ä r så att mascara är svårt?

Hursom, man säger också att man får en mjuk volym och definierade fransar – och det tycker jag på pricken beskriver resultatet. Jag får en fin liten böj, vardagsvolym och en följsam fransrad som ser väldigt naturligt ut.

Jag vill generellt ha feta fransar som syns, men visst kan jag uppskatta en mer modest look också. Svärtan är det bra djup i och hållbarheten är finfin. Sen är ju priset hemskt trevligt också.

Men nu ska jag visa er hur jag såg ut när jag försökte tvätta av Maybelline Snapscara med bara vatten, att det är minst 38-grader är allt som krävs.

Jag skrattade gott

Först hände inte mycket när jag svepte av. Upprepade med lite mer vatten, gnodde lite till och vips så luckrades all mascara upp placerade sig på huden istället. Ju mer jag försökte få bort det, desto sotigare blev jag. Svärtan vill liksom inte alls stanna på rondellen.

Nu har jag verkligen inget emot att tvätta mig på riktigt, och jag har aldrig köpt en mascara just för att den går att skölja av bara. Men har man det nu som ett av de främsta säljargumenten så fanns det väl allt en vits med att visa hur det faktiskt gick?

Det är smidigare att använda lite remover helt enkelt.

LipGloss Bitch ger betyget: 3

En bra vardagsmascara till billig peng, är du inte ute efter wow-fransar så kan det här vara nåt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.