De tog slut! nr 3

De tog slut
De tog slut, gäng nr 3


Då var det dags att hiva ett gäng tomma förpackningar igen. Kort sammanfattning som vanligt, vilka håller måttet för återköp?

Neccin Shampoo Healthy Hair & Scalp. Det här är ett milt och prisvänligt schampo som jag regelbundet köper hos min frisör. Den här gången gjorde det dock varken till eller från för min stökiga hårbotten så jag har varit lite småbesviken faktiskt. Köpa igen? Nä, nu tar vi en paus

Bioderma Sensibio Micelle Solution, ett av de bättre micellära vatten jag testat. Använder det gärna som första rengöring när jag har lite lättare makeup och inte känner något behov av att gå på med olja. Köpa igen? Ja, har precis slagit till på den stora flaskan för åt det går de ju

IT Cosmetics Superhero Mascara, recenseras här. Ja, LÄS recensionen om du gillar feta fransar! En rätt så himla perfekt mascara faktiskt. Köpa igen? Redan gjort!

H&M Brow Perfector, en brynmascara med fibrer som ger färg, form och lite extra utfyllnadsfluff. Jag blev tipsad om denna när Benefit tillfälligt drog in min favorit och jag behövde köpa nytt. Vad ligger den på, 70-80kr typ. Jag fastnade direkt och hade lätt accepterat om den kostade en hundralapp mer. Ren bonus att den är billig och lättillgänglig. Köpa igen? Absolut

Dove Deo Stick “Powder Soft”, gör jobbet och jag gillar verkligen doften (som jag tror är ny). Köpa igen? Ja, har redan påbörjat en

Intima intimtsaeba. Känner inte till märket alls sen tidigare men sprang på det när danska kedjan Normal öppnade en butik här i Jönköping. Känns mild och bra, ingen parfym och skit. Kostade ca 30kr om jag minns rätt. Köpa igen? Ja

4 Kommentarer
    • LipGloss Bitch
      LipGloss Bitch says:

      Jag köpte det på Normal. Om du har kikat och inte hittat på andra ställen så tänker jag att den här doften kanske inte har släppts på svenska marknaden, Normal är en dansk kedja och Doves utbud kanske ser annorlunda ut där?

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.