Real Techniques Foundation Blender

real techniques foundation blender
Real Techniques Foundation Blender, 199kr

Real Techniques växer så det knakar. Jag tycker personligen att det är i grundsortimentet styrkan ligger och att det inte har kommit så himla mycket smart nytt på senare år egentligen. Men när man är lite mätt på släppen av fantasifullt utformade svampar så kanske något fiffigt slinker mellan som man missar, vad har ni för favoriter från märket?

För några månader sedan släpptes två knubbiga nyheter, Foundation Blender som ni ser här ovan och den större varianten Face + Body Blender. Och nu blev jag nyfiken!

Jag kroppsmejkar mig inte något särskilt, en gnutta bronzer på nyckelbenen om jag ska göra mig till lite extra nångång kanske. Men Foundation Blendern såg klart ut som något jag skulle kunna tokgilla.

foundation blender

Ni ser ju vilket gott grepp man får.

Jag gillar kontrollen jag har när jag använder en svamp som beautyblendern t ex och finishen jag får när jag buffar in foundation med en tät bortse. Här har vi kanske den perfekta hybriden.

Det går snabbt att applicera basen, finishen blir naturlig och gifter sig fint med huden. Går jag över partier som jag vill ha mer täckning på igen så blendas det enkelt och snyggt utan att jag behöver jobba bort några skarvar.

real techniques foundation blender

Real Techniques Foundation Blender är maffig. En redigt tät och stabil sak.

Jag har knappt använt annat sen jag skaffade mig min, passar mig så himla bra. Ett minus har den dock, en såhär rejäl och tät borste tar sin lilla tid att få ren när det ska tvättas.

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.