Medik8 + Dermalogica, en duo som heter duga

medik8 hydr8 b5b intense
Dermalogica Prisma Protect SPF 30 och Medik8 Hydr8 B5 Intense

Medik8 Hydr8 B5 Intense (849kr) och Dermalogica Prisma Protect SPF 30 (749kr) har varit min favoritkombo nu under soliga dagar i april/maj.

Dermalogica Prisma Protect är inte bara ett solskydd utan en mjukgörare som ger fin lyster också. Formulan känns som den bästa av dagkrämer på huden, lyster = fräscht glow här, inget kladd eller vita spår. Ett skydd för soliga dagar med lunch eller en tidig AW på uteserveringen.

Krämen skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Den innehåller bl a matcha-te, en antioxidant som neutraliserar fria radikaler och skyddar mot luftföroreningar och salvia som är pigmentutjämnande och lystergivande.

Medik8 Hydr8 B5 Intense är ett serum med hyaluronsyra som fungerar ypperligt under ett solskydd av Dermalogicas typ. Jag får en rejäl fuktboost som ger superfin plumpad stuns i huden. Jag behöver ingen “vanlig” dagkräm utan den här kombon räcker gott och väl.

Hydr8 B5 kan användas som serum till natten också förstås, men jag använder oftast mer behandlande produkter då så för mig skulle det bli lite väl slösigt.

En pipett räcker till ansikte, hals och dekolletage. Jag klappar in serumet i huden och låter det absorberas någon minut innan jag följer upp med Prisma Protect. Jag kan sminka mig som vanligt sen, har inte märkt av något “spf-smul” i min foundation.

Prisbilden gör förstås att det här inte är för alla. Men kan och vill man investera i just hudvård så får man en bra, effektiv och rätt så härlig kombo för pengen.

Jessica har ställt Dermalogica Prisma Protect mot ett budgetalternativ i en beautybattle. In och läs!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.