Nyheter och gamla favoriter på badrumshyllan

hudvård

Vilken hudvårdsprodukt köpte du senast? Var det något du använt tidigare eller helt nytt? Ersatte den något som tagit slut eller var det kanske en helt ny typ av produkt som du blev sugen på att testa? Berätta!

Mitt senaste köp var La Roche-Posays Serozinc, en toner med zink som rengör porerna, mattar lite och lugnar huden. Gamla bloggkollegan Fröken Rosa (hittas numera på Insta, @theskinvvitch) har ju tipsat om den här rackarn i flera år, så det var som inget snack om saken när jag såg den på hyllan på Apotek Hjärtat och behövde något som fräschar upp huden i svettvärmen. Har en del småplitor som jag hoppas få bukt med, får återkomma om hur det går med det, superskön är den som toner/mist hursom.

Serozinc
La Roche-Posay Serozinc, 150ml 109kr

Jag klickade också nyligen hem påfyllning av Dermalogicas Prisma Protect SPF 30 som jag berättade om för några veckor sedan. Det finns kanske en vecka kvar i tuben, men jag vill absolut ha för resten av sommaren också. Dyr är den, men har man råd så är den värd varenda krona.

Sen högg jag en flaska Hawaiian Tropic Satin Protection SPF 30 på ICA Maxi senast, kan bara inte låta bli, vad är det med den doften och sommarnostalgi va?

Så, det var min shopping det. Hur var det med er, vi kan väl snicksnacka lite om goa produktköp (eller felköp för den delen) i kommentarsfältet här nedan hörni.

17 Kommentarer
 1. Ida
  Ida says:

  Jag tror det var en sheetmask i ullared hehe men lite större grej så var det omköp på c-vitamin serum från butiken Normal märket heter Pure & Care. Tror det var min 3e flaska. Så bra.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Normal är nog min senaste favoritbutik, nu måste jag ju dit igen kolla in serumet också haha :)

 2. Fröken Frodig
  Fröken Frodig says:

  Gillar också Serozink, perfekt nu i värmen! Senaste köpet var ett Gloss stick från Isadora. Fint men svider o hettar en liten stund efter jag tagit på det, kan det vara spf:en tro?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Om du inte har reagerat på läpprodukter med solskydd i förr så tror jag inte att det är det. Det står att de innehåller vårdande och plumpande ingredienser, närmare info har jag inte tyvärr. Klassiska plumpers får jag lite stickningar av, men jag känner inte något sådant alls i de här så jag vågar inte säga riktigt vad det kan vara. Jag skulle nog inte använda dem mer om de svider, åtminstone inte nu i värmen för det låter som att du reagerar på något.

 3. Lina
  Lina says:

  Åh! Tack för tipset om zinksprayen, varit intresserad av den länge men inte kommit till skott att testa ännu. Har en flaska på g hemåt nu! Utöver det köpte jag lite ”billigare” finngrejer från Apotek hjärtats nya egna serie nyligen, (Stop spot?), en lermask och sån liten tub med medel man ska sätta direkt på finnen. Helt OK produkter även om inte världens glam!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Just finnmedel och sånt vill man ju inte lägga pengar på så toppen med budgetalternativ :) Nu håller vi tummarna för att zinksprayen är awesome!

 4. Anci
  Anci says:

  Passade på att handla lite från önskelistan igår när Hudoteket hade 20% under lunchen. Davines shampoo och balsam, Dermalogicas daily superfoilant, James Read H2O tan mist och Davines engångsinpackning. Allt i reseförpackningar (ÄLSKAR att det finns mer och mer produkter i resestorlekar så man kan testa innan man köper fullsize). Strax innan det köpte jag en ny duschtvål (Löwengrips Clean up shower gel- FAVORIT!) samt Biotherm Lait corporel (klassiker som är ok, men inte lika mycket som Lancome Royal Nutrix Body) samt så passade jag på att handla Honey potion från Farmacy och (reseförp) av Dr. Jarts Tiger grass och Ceramidin från rean på Sephora.
  “No spend month” gick ju bra… hehehe

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Smarta köp ju, perfekt med både rea och resestorlekar :)
   Behöver investera i lite nya engångsinpackningar från Davines jag också, älskar dem.

 5. Kim
  Kim says:

  Är i Spanien och fick köpa en ny Clinique moisture surge 72 hour Auto Replenishing Hydrator när min tog slut (puh! Världens längsta namn). En riktigt favorit, en skön återfuktande kräm som får agera både dag, nattkräm och fuktmask här i värmen

  Svara
 6. Susanne
  Susanne says:

  Nu vill jag också prova zinkspray!
  Mitt senaste köp var Idun Minerals Cleansing face & eye mousse. Mild och bra! Gillar verkligen deras produkter.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Jag gillar också den moussen, har inte fastnat för nåt annat direkt i deras hudvårdsarsenal men rengöringen är super

 7. Charlotte
  Charlotte says:

  Senaste omköpet var Lumene Blur foundation. En suveränt bra foundation!
  Det senaste nyköpet var Butter bronzer från Physicians formula. Galet bra bronzer!

  Svara
 8. Maria
  Maria says:

  Mitt senaste inköp var en ren chansning, Cien Aquarich Mild face wash. Använt den i ungefär en månad och är supernöjd då jag inte blir torr eller får reaktioner. För min del har jag Rosacea och använder i övrigt Excuviance sedan ett år tillbaka. Fungerar men jag blandar med milda produkter då det annars blir för mycket.
  Senaste sminket blev Maybellines New York snap som funkar men är inte imponerad. Detta eviga letande efter den perfekta mascaran. Lite kul är det men dyrt med alla felköp :)

  Svara
 9. Maria
  Maria says:

  Kompletterar med dagens inköpsplan,
  Ida Wargs spraytan. Sprutade lite snabbt på ena handryggen när jag var på Åhléns igår och ser ett naturligt resultat. Känns värt att testa då jag annars kör St Tropez som ger väldigt mycket färg. Nu vill jag bara ha en touch av färg för att känna mig bekväm med att visa benen. Nån som har andra tips på brun utan sol som ger naturligt resultat?

  Svara
 10. Maria
  Maria says:

  Tack Anci, har Cocoa Brown en flaska som jag glömt testa. Ska göra det :)
  Testat Ida Warghs gillar den. Bara önskar att färgen varit lite mer åt det bruna hållet och är lite väl orange. Kanske blir bättre om man redan har en solbränna.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.