Medik8 Gentle Cleanse

Medik8 Gentle Cleanse
Medik8 Gentle Cleanse, 150ml ca 295kr

Jag har snart gjort åt en flaska av min senaste rengöring, Medik8 Gentle Cleanse, och känner att det är en produkt jag vill tipsa om. Kommer att köpa på mig en ny i nästa vecka, eftersom “min” salong Salongen har märket passar jag på att shoppa när det är dags att fixa ny shellac på naglarna.

Medik8 har en hel del i sitt sortiment som passar mig och nu har jag alltså fått en ny favorit i mousserengöringen Gentle Cleanse.

Produkten har återfuktande egenskaper och passar torr, normal och blandhy bäst. Huden blir ren men hålls balanserad, glycerin och ekologisk rosmarinolja borgar för att det känns behagligt ostramt efter tvätten.

Medik8 Gentle Cleanse Hydrating
En uppfräschade mousserengöring med återfuktande egenskaper

Ett pump ger lagom mängd, massera in i ansiktet och skölj av. Jag som är ett fan av dubbelrengöring (tvätta bort sminket först, sen rengörs huden) börjar oftast kvällsrutinen med ett micellärt vatten från Bioderma.

Medik8 Gentle Cleanse är fräsch, snäll och återfuktande. Doften är amazing, lite örtigt SPAig och uppfriskande.

Jag har som i n g e n t i n g alls att anmärka på här. Det händer faktiskt inte allt för ofta så vi lämnar det så.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

2 Kommentarer
 1. Tanja
  Tanja says:

  Är dålig på hur man rengör ansiktet bäst, har foundation varje dag. Tar du micellärt vatten först och sedan den här? Kan du skriva om rutinerna hur man får bort allt smink och att man blir helt ren? :)
  Ha en skön sommar!
  //Tanja

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.