Nourishy, ett oseriöst företag som jag vill varna lite för

Hej! Det är inte så kul att outa oseriöst folk, och jag har velat fram och tillbaka hur jag ska göra. Men jag har ju tipsat om den här tjänsten på mina plattformar, och när arbetet är gjort och det är dags att återkoppla och bli ersatt för annonsplatsen så är de omöjliga att få tag i.

Vill poängtera att detta inte drabbat någon fattig, visst är jag irriterad på att jag har blivit lurad, men det allvarliga ligger i att jag har tipsat er om något som jag tänkt varit en bra tjänst. Det känns verkligen inte bra.

Jag kan bara beklaga och hoppas på att de som eventuellt nappat inte också har blivit blåsta utan fått sina produkter som de ska. Men har ni funderat på att börja abonnera på Nourishys tjänst så tycker jag ni ska välja ett annat alternativ för säkerhets skull.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.