PR & Policy

LipGloss Bitch var Sveriges allra första beautyblogg och har funnits på nätet sedan maj 2005. Bloggen drivs av mig Helena Forsman, och jag ansvarar för alla inlägg som publiceras här.

LipGloss Bitch är en blogg med produktfokus. Jag får pressutskick både via mail och per post. Jag blir också inbjuden till diverse events där företag presenterar sina produkter, behandligar och kollektioner. Många av de produkter som testas och recenseras här på LipGloss Bitch är skickade till mig i syfte att just provas. De åsikter som framförs i inläggen är alltid mina egna. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge mina läsare bra information utifrån mina personliga erfarenheter.

*****

Representerar du ett företag, ett märke, en salong eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Lägg gärna till helena@lipglossbitch.se i listan för kontakter.

*****

Jag tillhör ett par olika affiliateprogram, inlägg som innehåller affiliatelänkar märks med detta. Att jag är ”affiliate” innebär att jag får ersättning om du klickar dig vidare till en site via någon av mina affiliatelänkar och sen väljer att köpa något där. Vanligen är ersättningen en på förhand bestämd procentsats på beloppet som det handlas för.

Som företag kan man köpa både inlägg och annonsplats på lipglossbitch.se. Sponsrade inlägg märks alltid ut för att tydliggöra att de skiljer sig från de ordinarie inläggen.

Har du frågor och funderingar kring infon under PR & Policy är det bara att maila mig på helena@lipglossbitch.se

Vill du annonsera på lipglossbitch.se, maila mig på helena@lipglossbitch.se för prisinfo. Jag är momsregistrerad och godkänd för f-skatt.

 

2 kommentarer på PR & Policy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons