PR & Policy

 

LipGloss Bitch var Sveriges allra första beautyblogg och har funnits på nätet sedan maj 2005. Bloggen drivs av mig som privatperson och jag ansvarar för alla inlägg som publiceras här.

LipGloss Bitch är en beautyblogg med produktfokus. Jag får pressutskick både via mail och per post. Jag blir också inbjuden till diverse events där företag presenterar sina kommande produkter och kollektioner. Många av de produkter som testas och recenseras här på LipGloss Bitch är skickade till mig i syfte att just provas. De åsikter som framförs i inläggen är alltid mina egna. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge mina läsare bra information utifrån mina personliga erfarenheter.

*****

Representerar du ett företag, ett märke, en salong eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Lägg gärna till helena@lipglossbitch.se i listan för kontakter.

*****

Jag tillhör ett par olika affiliateprogram, inlägg som innehåller affiliatelänkar märks. Som företag kan man köpa både texter, länk- och annonsplats på lipglossbitch.se. Sponsrade inlägg märks med just detta för att tydliggöra att de skiljer sig från de ordinarie inläggen.

Har du frågor och funderingar kring infon under PR & Policy är det bara att maila mig på helena@lipglossbitch.se

Vill du annonsera på lipglossbitch.se, maila mig på helena@lipglossbitch.se för prisinfo. Jag är momsregistrerad och godkänd för f-skatt.

  One Response to “PR & Policy”

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>